Avea kullananların bu kadar fazla olması beni şaşırttı. Vodafone'un Avea'yı geçmesini bekliyordum.
Forever Turkcell
Avea kullananların ağırlığı öğrenci kesimi mesaj için kullanıyorlar malum r10da da yaş kitlesi belli normal.Birde şu önemli bir etken çift seçme hakkı varmıydı dikkat etmedim de avea herkeste 1. hat olmasa bile vardır turkcell yada vodafone için bunu diyemeyiz pek ama avea yı direk kullanmayan bile 2. hat olarak tutuyor elinde o yüzden avea sayısal olarak gerçekte de avantajlı görünebilir.
Ben aveayı aria iken kullanıyordum üniversite yıllarıydı

sonra kapandı gitti ilk hattım 10 yıl falan oldu turkcell di onuda kaza kurbanı verdik unuttuk kapandı gitti

çok operator değiştirdim ama son 5 yıldır istikrarlı olarak telsimle başlayan vodafone la devam eden bir yoldayım memnunum değiştirmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum aynı sms internet ve konuşma kullanımını bana daha uyguna verebilcek operator yok çünkü detaylıca araştırdım

vodafone cep1 tarifesi (heryöne 3 dk sı 1 kontöre konuşma) + cep dolusu sms paketi (heryöne günde 100 sms paketi) + 250 mblık net paketi rahatça heryöne konuşabiliyorum , her yöne mesajlaşıyorum ve cepten internete girebiliyorum bunların hepsi için tek yapmam gereken 150 kontör yüklemek + 75 kontörde abonelik yaşından hediye geliyor heryöne aramalarda geçerli fazla fazla yetiyor

Fazlasıyla memnunum vodafone'dan kısacası.