BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar sadece piyasaya bakın tamam herkezin alışkanlıkları var ama şuan isim yapmış meşur sitelerin hangisi asp.net??
php olanları saymıyorum bile yada python
web için en iyi dil ve sadece web için geliştirilen dil php dir. bunu anlayan ve opensource felsefesini kavrayan insanlar zaten alanında ve yaptığı işlerde uzmandır.
karar sizin.
meşhur sitelerin hangisi .net misal godaddy asp.net edevlet projesi sgk
ek olarak php asp.net den eski dolayısı ile php ile daha fazla olması bundan bence
open source derken asp.net de opensource reflecton ile tüm .net frameworku acabiliyorsunuz. (tabi hersey için tersine mühendislik mümkün)
facebook php ama bu onu yapanlar php bildiği için php
birde cokluğa bakarak karar vermek bence doğru değil bütün sinekler b-ka konuyor. bu boka konmayı sinek iseniz doğru yapar ama siz cekirge iseniz farklıdır. yani herkes için en iyi farklıdır. kişi kendine en uygun olanı secmeli hem neden sadece web olarak sartlanılsın ki yani bir proje fikri geldi aklınıza ama windows applicatin diyelim oturup tekrar bir dil öğrenmek gerekecek.
CmDWeB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eger işçilik yapmak istiyorsanız php,asp.net eger iş yeri kurmak istiyorsanız vb.net
bir yanlışı düzeltmek istiyorum
asp.net bir programama dili değil
yani zaten asp.net i vb.net ile kodluyorsunuz tabi illa vb.net diye birsy yok c# delphi.net vs vs
iş yeri kuracaksın vb.net sart değil kendiniz kodluyorsanızda vb.net ile kodlayabilirsiniz. illa iş yeri kuran değil ama php biliyor arkadasımız php c++ temelli bir dil dolayısın ile syntax olarak c# daha yakın gelecektir.
ama asp biliyor olsa vb.net tavsiye ederdim bu biraz temelinizin ne oldugu ile ilgili