Xman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
awtservers nickli kullanıcı siz konuya neden müdahil oluyorsunuz, burası sizin reklam yada tanıtım alanınız değil firmanız hakkında bilgisi olanlara yönelik açılmış bir konu buraya gelipte olumlu yazanlara teşekkür edip olumsuz yazanlara tepki göstermeniz hiç şık olmamış. Ayrıca bir üyeye baltalama yapıyorsun demişsiniz bu sizin açtığınız bir satış ilanımıki gelipte böyle bir suçlamada bulunuyorsunuz.
Hosting kalitenizi bilemem bende forumdaki reklamınızı görüp paketlerinizi inceledim fiyatlar makul geldi firmayı araştırmak istedim ve bu konuyu buldum ama konu içinde asabi ve olumsuz tavırlarınızı görünce sizinle çalışma fikrinden vazgeçtim. Belki sizin için önem arz etmeyebilir ama bu şekilde devam ederseniz daha çok müşteri kaybedersiniz, herşey ürün kalitesi yada iyi destek sağlamak değildir.
Sonuna kadar katılıyorum size.

Bende resellerımı taşımayı düşünüyordum. 15 sitem var. 1 tanesi bile gitse benim için sıkıntı olur. Ama şunu söylemem gerekiyor. Bir terslik var bu işte. İlk mesajlarda desteğin , hizmetin ve fiyatların iyi olduğunu söyleniyor. Ama 1 kişi kendisi hakkında o kadar da çok abartılmayacak bir konuda olumsuz yorum yapınca firma yetkilisi neden o tavırları takınmaya başladı? Hani destekleri iyiydi? Hani çok güzel yanıtlar veriyorlardı ? benimde bu topicten çıkardığım sonuç : ilk mesajların firmanın yetkilileri tarafından atıldığıdır. Firmayla çalışmadım daha önce ama kendime ve sizlere tavsiyem : uygun fiyatlı host alabiliriz. ama host , host olmadıktan sonra neyleyim ben uygun hostu?
Bakınız : Bir zamanların en uygunu KB Bilişim www.kb.com.tr