Güzel bir konuya değinmişsin.
Bu işler nasip, kısmet işi bir de, sen ne kadar ileriyi düşünürsen düşün, sen ne kadar iyi olursan ol, mükemmel bir ilişkin bile olsa gün gelir yolda kalırsın veya yolda bırakırsın.
Eğer ayrılık olacaksa da karşı tarafı düşünerek hareket etmek lazım, çoğu ayrılıklarda görüyorum ki (ben de yaşadım bunu 2 ay öncesine kadar) insan sadece kendi doğruları ile hareket ediyor karşı taraf ile bir istişare içerisinde olmuyor, karşı tarafın sözlerine, söylediklerine kulak asmıyor ama siz inadına O'nun peşinden koşuyorsunuz.
Yapılacak şey çok basit aslında; sana o lafları eden, seni düşünmeden hareket eden bir insan için üzülmeye, kendini harab etmeye lüzum yok, O'na en güzel cevabı verecek ve yoluna bakacaksın.
İnanın siz böyle yaparsanız karşı taraf sizden çok acı çeker ve size koşmak ister.
Hocam koşucak kişinin yapısınada bağlı aslında.Çünkü herşeyi gurur yapan birinin peşinden koşucağını sanmam.içine atar,belkide kafayı yer ama yinede peşinden koşmaz.şahsen böle insanları tanıyorum.ama saplantınız doğru