Off-topicte ne zaman bi aşk konusu açılsa,yorumlarda kesinlikle "hala unutamadım" laflarını görmekteyim.

Bu durumu bende yaşadım.Atlatamıcam zannettim.Ama noldu?Unuttum gitti makalesini bile yazıyorum

Unutma şekli unutmaya çalıştığınız kişiye göre değişir.

-Çok güzel ve alımlıdır.Güzelliğini vücudunu unutamazsınız.kimseyle paylaşmak istemezsiniz ama iş işten geçmiştir.ve unutamıyosunuzdur.

-Tam size göre biridir.Sanki hayatınızın aşkını elinden kaçırıyosunuzdur.Çünkü her bi hareketi,huyu sizin hoşunuza gitmektedir.ama yine iş işten geçmiş ve daha iyisini bulamıcağınızı düşünüp unutamıyosunuzdur.

Şimdi ilk şıkkı ele alalım;

Kızla çıkıyosunuz görüşüyosunuz.Sevgi kelimeleri havalarda uçuşurken,birbirnize o kadar güveniyosunuzki artık ilersini düşünüyosunuz.Ve 2tarafında isteğiyle istenilen oluyo.Peki ya sonra? Elbet bi gün geliyo ayrılıyosunuz.Her ne sebepten olursa olsun ayrıldınız ama o yaşadığınız anları yaşayamıyosunuz.
Acaba benimle yaşadıklarını başka birinlede yaşarmı diye düşünüyosunuz.Kafayı sıyırmak üzeresiniz.Peki ya çözüm?Aşk forumlarına girip derdini anlatmakmı?R10'da off topicte konu açıp milletin pis sırıtışlarını anımsamakmı?Msnde bi arkadaşınızla konuşmakmı?Hangisi?
Hiçbiri.Koca bi hiç.
Çünkü, herkes size farklı yöntemler önercek.kimisi dicek peşini bırakma.Bırakmıcaksınız daha kötü olucak.kimisi dicek yenisini bul.yenisini bulcaksın ama eskisini unutamayınca 2tarafada zarar vericeksin.

İlk şıktaki eski sevgiliyi unutmanın yöntemi;

O kızın suratını,vücut hatlarınımı beğeniyodun?
- aslında sarılıp öptüğün o kızı derisi yolunmuş bi zombi olarak düşün.
- Herkesle yatıp kalkan yada senden önce seninle yaşadıklarını yaşayan bi kız olarak düşün.

Vee 2haftada unut!

Şimdi gelelim 2.şıkkımıza.Tabiri caizse iyi aile kızına.

Kıza öyle vuruldunuzki,güzelliği önemsemeyip,onunla sürekli sohbet içinde olmayı,hep yanyana olmayı düşündünüz.Ama o veda anı yine geldi çattı.

Gözyaşları içinde bıraktınız biribirinizi.

Peki karşındaki kız ne başkasınla yatan,ne seninle fingirdeyen bi kız değil.Ne düşünceksin?

-Kısmet böyleymiş
-Beni istemeyeni ben hiç istemem
-Demekki beni çekici bulmuyodu.Hep içinde saklıyodu.Bende kendimi bişi sandım onun yüzünden.
-Belki yenisinle bunun kadar anlaşamam ama en azından böyle bırakıp gitmez.

Bunları düşünün.Bunada 3hafta süre.3haftada unutucaksınız.

Ve şunu unutmayın.Yemin ediyorumki herşeyin ilacı zaman

Eğer bi yanlışım varsa düzeltin.Ama saçma yorumlardan uzak duralım.Kendime söz vermiştim bu durumu atlatınca atlatamayanlara yardım edicem diye.

İyi Ramazanlar