Bu tarz bir üsluba hiç gerek yok, iki düzgün insan gibi konuşuyoruz burada.
Sizin yazdığınızı okudum, benim verebileceğim fiyat budur dediğinizi de gördüm fakat ben yanında sıraladığınız agresif ve küçümseyici sözlerden bahsediyordum. Söylediklerimin içinden 1 cümleyi alıp ona cevap yazarken diğer yazdıklarımı da bir gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.
Başarılar katılacak herkese,
Kolay gelsin.
Mutlaka insan gibi konuşacağız burada hemen pest etmeye gerek yok neyse orta yol bir şekilde anlaşılıp neyse yapıalcak olan işlemler yapılacaktır. ve devam edilecektir.
Burda sizinde yorumlaırnız olacaktır başkalarınında yorumları olacaktır. Burada konu açarken kimseye bu konuya gereksiz mesaj veya tasarım haricinde mesaj yazın demedim ki demiyorum. Ama haddindne fazla gerekis mesaj olmamak kaydı ile.
Herkes buraya yazıcak bir şekilde burda bir iş verne olarak ve iş alan olarak r10 daki arkadaşlarımız neyin ne olduğunu anlayacakve ona göre hareket edeceklerdir.
Ben burada farklı bir fiyat verseydim durum daha farklı olurdu diye düşünüyorum ama eğer o günler gelirse o zamanki vakitlerde ben yapaak olduğum yeni tasarımlarda fiyatı daha yükseğe çekicem buna emin olun.
ilk sayfadaki mesajımdada belirttimz aten bunu eğer memnun kalırsam gelecek yarışmalardaki fiyatlar yüksek olacaktır diye sonuç itibari ile burada tasarım yapan veya bu işe hakkıyla emeğini anlının terini akıtan kişilere saygım sonsuz.