Allback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız.
Fakat,
Bu fiyata profesyonel bir çalışma elde edemezsiniz malesef. Arayüz çizmek ayrı, xhml e dökmek ayrı bir iştir. Profesyonel bir çalışma istiyorsanız ikisini farklı boyutlarda değerlendirmelisiniz. Sadece psd çizimi için açılan yarışmalar bile kan ağlıyor ve açık konuşmak gerekirse, r10'daki grafik/tasarımcı arkadaşlar web sitesi çizmekten pek anlamamaktalar.
Bu sadece öneriden öteye gitmez tabiki. Tecrübeyle sabittir
iyi yarışmalar.

Evet haklı olabilirsin ama ben burada inanıyorumki adam akıllı çalışma yapabilecekkişilerin ve paraya ihtiyacı olan kişilerin olduğunan inanıyorum. kimseyide yanlış anlamıyorum beni anlıyanları saygı çerçevesinde saygıla selamlarım.

Eğer istediğim bir şey olmazsa zaten bunu hiç bir şekilde zorla alacak değilim hiçbir şekilde hiçbir müşteri hakları yasasında böyle bir kanun yoktur.

Kurallar basit istediğim tasarım budur. =) eğer olmazsa yani istediğim tasarım olmazsa belki tekrar düşünüp bu sefer fiyatı yükseltirim gerekirse ama ozamanda daha farklı birşey isterim ücretine göre "ne kadar ekmek okadar köfte" olayına gitmeye gerek yok. sanırım.