eğer logo yarışmasını kast ediyorsanız evet ben uzattım forumdan 1 hafta uzaklaştırıldığım ve konuya bişi yazamadığımdan dolayıdır. illaki birşeyler yazıp konuyu tazelemek ve istediğim şekli şemalı söylemem gerekiyor.
burada parayı veren kişi benim siz değilsiniz kimse burada babasının hayrına mezar kazmıyor. yazada iş yapmıyor o nedenle ister 200 veririrm ister 500 ama burada bir insanlık yapıyorum ve ben konu açıyorum kişiler burada bişiler kazasın diye eğer bu devam ederse bu yarışmayıda iptal ederim her türlü,
yapılacak iş sadece 3 sayfa tasarım kodlama diye bişi yok burada kodlamayı biz yapıyoruz görende sanki gittigidiyorun sitesini baştan inşa ediyor bırakın herkes kendi işine baksın yok 200 tl az yok şudur budur olayı ile ortalığı kızıştırmak bir yana ve birde buradaki arkadaşlar sana hak verse ne olur ben dediğim gibi baştan benim verebileceğim fiyat budur eğer biraz daha bu şekilde devam ederse bu yarışma iptal edilir.
ben burada 10 tl veya 50 tl veip tasarım yaptırmasınıda bilirim. benim tasarım yaptırdığım kişi 150 tl ye tasarım yapıyordu bana ve 150 tl verdiğim halde gidip template kullandı.
o yüzden gelip burada savunma yapmayın 50 tl side aynıdır 150 tl si veya 200 tl si benim isteklerim burada açıkca bellidir uzatmaya hiç gerek yok herkes işine gücüne baksın katılan katılır katılmayan katılmaz.
Haklısınız.
Fakat,
Bu fiyata profesyonel bir çalışma elde edemezsiniz malesef. Arayüz çizmek ayrı, xhml e dökmek ayrı bir iştir. Profesyonel bir çalışma istiyorsanız ikisini farklı boyutlarda değerlendirmelisiniz. Sadece psd çizimi için açılan yarışmalar bile kan ağlıyor ve açık konuşmak gerekirse, r10'daki grafik/tasarımcı arkadaşlar web sitesi çizmekten pek anlamamaktalar.
Bu sadece öneriden öteye gitmez tabiki. Tecrübeyle sabittir
iyi yarışmalar.