arno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyse siz beni oldukça yanlış anladınız. Bunun siniriyle de sizinle taraf olduğum konuda bana öfkelenmişsiniz. Bu mesajımı da okuduğunuzdan emin olduktan sonra diğer mesajımla birlikte sileceğim. Görüş bildirmeyiz bundan sonra kimseye.
iyi geceler...

Yanlış anlamayın ben burada sizi kırmak gibi bir niyetim yoktu. Sadece burada bir konu açılıyor ve gereksiz mesajlar yazılıyor.

Eğer biri yada birileri bir konu açıyorsa ve fiyatı istekleri belli ise buna ben dahil herkes saygı duymak zorundadır.

Ben şuana kada biri 10 tl veya 20 tl iş yapıyor diye hiç bir şekilde ne ön nede farklı bir yargılama tarzı olarak mesaj yazmış değilimdir.

Ben burada elimden geldiğince kişi yada kişilere yardımcı olmaya çalışmışımdır. Gerek paylaşımlarım gerekse kullanıcların sorunlarına çözüm aramak ile.

Ama malesef bazı kişiler burada yapılan işlemleri gereksiz yere tartışma ortamına çevirmek, ve illa gereksiz mesaj yazacak diye kendimi küçük düşüremem.

Dediğim gibi daha önceleri kişiler burada tasarım yaptırıyorlardı 50 tl ve hatta daha alt bir limite bile tasarım yapıyorlar halen devam etmektedir.

Ama ben düzgün birşey istiyorum bana ait tamamen özgün ve güzel = şık bir tasarım buda benim en doğal istek hakkım olduğuna inanıyorum.

CrimsonKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Agresif olmaya gerek yok. Fiyat az bulunmuş buna karşılık vermeniz gereken cevap "verebileceğim fiyat bu maalesef" iken gelip "sizin yaptığınız iş mi sanki kod yazıyorsunuz 3 sayfa tasarım alt tarafı" tarzı laflar söylemeniz yakışmıyor açıkçası. Siz de, biz de, buradaki herkes de gayet iyi biliyor ki bu işin ederi 200TL'den fazladır, bu işi 200TL'den az ücret karşılığı yapan kişiler olması bunu değiştirmez. Hele "böyle devam ederse iptal ederim yarışmayı" tarzı ucuz bir tehdide hiç gerek yok.
Kimse ortalığı kızıştırmaya da çalışmıyor, görüş belirtmenin serbest olduğu bir paylaşım forumu burası.

Ben ne dedim peki konuyu okumadan yırtık dondan cıkar gibi oradan fiyat benim verebileceğim fiyat budur demeniz gerekir diyorsunuz. ben ne yazdım okudunuzmu siz?

Madem okumadın tekrar yazayım oku gözlüğün yoksa gözlüklerini tak o şekilde oku;

Benim verebileceğim fiyat budur. eğer kurallarda 200 tl olmasaydı hiçbir şekilde 200 tl vermezdim

ve kimseyi tehdit ettiğim yok tekrar söylüyorum eğer birşeyi yaparım dediysem yaparım buna ne sen karışabilirsin nede bir başkası varsa aksini idda eden buyursun gelsin söylesin.

Ben kurallar çerçevesinde geliyorum konu açıyorum yazıyorum ediyorum çiziyorum söylüyorum kurallarım ve isteklerim oldukça basittir. ilk mesajımda da belirttiğim gibi o özellikleri istiyorum isteyen yarışmaya katılır istemeyen yarışmaya katılmaz gereksiz mesaj yazmayın konuya.