hocam awbs.com ile goruselim.yani siz yeni bir hesap açarsınız ve biz oraya aktarabilirsek awbs.com da kabul ederse bizim için uygun.msn eklerseniz goruselim detayları hocam.fakat şuda var awbs. comda reseller olmaziseniz guncelleme 35 dolar odeniyor.şu halde devam edersek 15 dolar oduyorum ben.sizde bana 15 dolar odersiniz guncelleme zamanı gelince devam ederiz.yani normal ucreti 169 dolar ve alacağınız şeyde aynı şey yani.
birde şu var domaininiz hep sabit olacaksa guncelleme ucreti odemezsiniz bizim awbs dosyaları devamlı elimizin altıda.guncelleyeceğiniz zaman kardeşim şu surumun guncellemesini ver dersiniz veririz.yani domain değişmiyorsanız zırt pırt 15 dolarık guncellemeyede gerek yok ama size kalmış daha 15 dolar odemenize 6 veya 7 ay civarı var onlara karar verin tam olarak panelden bakarız anlaşırız yani.Yani eğer domain değişmeyecekse alan arkadaş devamlı olarak ben dosyalarını ve guncellemerini veririm kendisine.yenileme yapmasınada gerek kalmaz yıllık olarak.telefonlada arayabilir isteyenler.sahura kadar ayaktayım