Valla bu konu açıldı içimi dökecem
panellerimde ortalama olarak 50-60 civarı domain var bunlar ın hiç biri satış görmedi.Al Sat işi ile uğraşan biriside değilim.Arkadaş grubundan r10 üyesi olmayıp elinde patlayan domainleri sattım bu güne kadar.Yani konuya dışarıdan bakan birisi olarak aşırı görüşlerim olabilir.
Bir ilginç olay anlatarak bu konudaki son mesajımı yazayım.
Dini içerikli bir domain yapmayı düşündüğümüz bir proje ile ilgili olarak ilgimi çekti who is ine falan baktım şans ya domain sahibi R10 da çıktı.Adam 1 hafta önce domaini 20 tl den koymuş 1 teklif gelmemiş satış kapanmış.Domain parkta ve çıkan reklamlar misyoner sitelerinin buda beni rahatız etti elimizde projenin domini olmasına rağmen bu domain e niyetlendim.
Arkadaşa ulaştım domain e 100 tl çekti.Dedim arkadaşım bu domain bu rakamı etmez 20 ye koymuşsun 50 vermeye razıyım.100 den aşağı olmaz dedi.Eyvallah dedik.O domain 1 tl den açılacak bir artırıma düşecek eminim ve o günü dört gözle bekliyorum
Domain bölümünü çok gezerim domain alırım.Bunun en güzel tarafı bazen bir domain görürsünüz kafanızda bir şimşek çakar bi proje yaparsınız bence en büyük katkısı bu.