Bu konuda yanlış düşünüyorsun ben satışa koyduğum 4 harf comları daha çok süresi bitmek üzere olduğu için satışa koydum ve genelde çoğuda aldığım fiyata yada fazlasına satıldı. Bu olay birazda risk alma işi bazen satamazsın bazen 10 katı fiyata satarsın. Şuan 200 den fazla domainim var burada sattığım domainler sadece bir kısımı. daha çok snapnames üzerinden satış gerçekleştiriyorum. Satışa koysam çok ciddi miktarlar edecek llll.com domainlerim de var ama her şeyin bir zamanı ve sırası var. Bu sattığım domainler bile yakın gelecekte iyi fiyatlara gelebilecek domainler. Çok karamsar bakmayın böyle yazılar yazarsanız daha da kötüye gider işler..

Olaya R10 olarak bakarsak satış anlamında sorun yaşamıyorum. Tek sorun açılan konuların çok kısa sürede gerilere düşmesi. Bu sektörün devam etmesi için 18 yaşındaki arkadaşlara da ihtiyacımız olacak. Dediğiniz gibi iş yapmaz domainleri bir alacak iki alacak ama 3.de artık standartları olacak ve buna göre domain alacak. Bizde bu işe herşeyi bilerek başlamadık.