konu tartışmaya gidecek ama yazımı dikkatlice okuyunuz.
Alıntı
Kazanmasak bu işi yapmazdık. Her öne gelen domain alınmaz. İşe yarar yada yarayacak domainler bellidir. Yatırımı ona göre yaparsan sorun yaşamazsın.. Türkiye de domain olayını bir yatırım aracı olarak göremediğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Yabancı ülkelerden millet domainleri yatırım amaçlı alıp uzun süre bekletiyor elinde. Sonucunda da güzel rakamlar kazanıyorlar.
ewet ben kazanılmıyor demiyorum ama büyük oyanamadan kazanılmıyor bunu kastettim.
Forumda tanıdığım çok sayıda insan 1 domaini 1 hafta kovalıyor bugün düştü yarın düştü.15 alıyor 50 ye zar zor satıyor oda 1 tl den açarak.Arkadaşım forum açmak için almış xfrm.net - org sonra bıraktı dedik satalım adam pm atmış bu domaine para mı yatırdın gibisinden.Aynı adam 1 tl den açtığı kaç domaini 20 tl den zor sattı.Bu işten anlayan adamsa ben bu işe bulaşmam abi.
Sen varyemez kaç tane LLLL.com koydun satışa kaçı ederini gördü sorarım sana.
Alıntı
İşi biliyorsan kazanırsın ; 1 koyup 5 alanı da vardır ; 1000 koyup 5000 alanı da. Bilemezsiniz.
evet cebinde para olan için bu iş kaymaklı premium domain al yatır kazandırsın.Katılıyorum.
ama 15 tl ye reglenipde para kazandıracak domainden ancak okul harçlığı çıkar buda bu işi 18 yaş altına iter hocam.