ahaha o kadar uğraşmışsın yazmaya da yine anlamamışsın dediğimi. Beni forumda tanıyanlar tanır zaten, gerisinin ne düşündüğü umrumda değil. Ha ayrıca ligin isterse ilk haftası oynansın, kaliteli oyuncu kaliteli oyuncdur. Sen gidip de Mehmet Topuz'u Elano ile Keita ile kıyaslayamazsın. Keita Lyon'da kötüydü, 54 maçta 3 mü 4 mü ne gol atmıştı. Şimdi o golleri oynadığı 2-3 maçta attı.
Keita bi' maçtan sonra basın açıklaması yapmıştı, ona yöneltilen "bu maç çok iyi oynadınız, gelecekte de böyle oynamayı ümit ediyor musunuz" sorusuna; "Evet bugün iyiydim, takıma alışmam kolay oldu. İleriye dönük konuşmak zor olur. Ben bu maç iyi oynadım, fakat kötü oynadığım maçta da ben oynamış olacağım. Hepsinde "Keita" oynamış olacak. İyi de olsam, kötü de olsam" gibisinden bi' cevap vermişti. Futbol da böyledir.
Pahalılık görecelidir mevzusuna gelince, Transfermarkt'ın haberine göre Fenerbahçe Galatasaray'dan 1 milyon €pahalıydı, diyorum ya o sitede Arda 15 milyon € bonservise sahip. Fakat 18 milyon € teklif edildi, e haliyle 3 milyon artmış oldu. Ee şimdi Galatasaray Fener'den 2 milyon "pahalı" oldu. Pahalılığın göreceliğinden kastım buydu.
Dikkat ediyorum da, sana ya da takımına karşı yorumlar yapıldığı zaman herkese çocuk muamelesi yapıyorsun. Anlamadığım şu, diyelim ki ben çocuğum -ki değilim- n'olacak? İşinize gelmeyince basın, "çocuk" damgasını millete. Oh ne güzel r10'muş be! Herkes abi, herkes paşa. Peeh.
Hadi sana kolay gelsin.

Başkada yorum yapmıyorum......