o zaman açık arttırmayı neden 50 tl'den başlatıyorsun?
bir de ne zamandır açık arttırmadaki bir siteye mail yoluyla teklif alınıyor? o maili atan bendim ancak o zaman başka bir başlık vardı ve verilen son teklif 200 tl'ydi. r10'dan iletişime geçemediğim için mail attım da atmaz olaydım. benden izin almadan attığım maili, mail adresimi bile gizlemeden burada afişe etmen etik değil. bu screenshot'ı hemen kaldırmanı istiyorum. 110 tl'lik teklifimden sonra başka teklif gelmediği takdirde 36 saat içinde bana satmayacaksan da boş yere insanların vaktini çalma, konuyu report edelim, bir daha da satışa çıkarma. bu iş çocuk oyuncağı değil.
Bu nedemek oluyor şimdi 200 TL veriyorsun sonra 110 TL ye kapatmaya çalışıyorsun..Yeter ya sanki milyarlar saçıyorsunuz..Tecrübeli değilim anlamıyormusunuz o yüzden de satmak istiyorum siteyi..Birçok hatalarım oldu r10 da ama kasıtlı olarak hiçbir şey yapmıyorum ben iyi niyetle yaklaştıkça herkes olayı çok abartıyor.Anlıyorum siz profosyonel olarak yapıyorsunuz ama bırakında şurda6 aydır uğraştığım siteyi satmaya çalışıyım..
Son diyeceğim bu bundan sonrada bişey yazmıyorum artık 200 TL yi verene vereceğim siteyi..