PaNZeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bırak ya ne kadar *********** bir adam olduğunu biliyoruz kaç hafta kullandın kullandın vpsyi sonra dedin iyi peki kaç gün kullandım ödiyim dedin tamam dedik ama ben kullanmadım ki diyorsun 120 tllik tasarım siparişi veriyorsun sonrada yok işten ayrıldım yok durumum yok bırak yalan konuşma istersen log koy ... +Kurumsal kimliğinizi diyorsun kurumsal kimlikle verdiğin siparişin ne alakası var, Önce git sözünün eri DELİKANLI ol ... Söz veripte ödemiyeceğim deme...
Bana bakın ilker bey çatmim çatmim diyorum hala üzerime geliyorsunuz.
1. si konuşma uslubunuzdanda anlaşıldığı gibi hala çocuksunuz.Karşınızdakiyle nasıl konuşulması gerektiğini öğrendiğiniz bi zamanda sizi muattaba alacak birilerini bulursunuz.
2. huhus ben mi dedim sana vps aç diye geldin al sana vps ayarladım gel sana tasarım yapim yok şöyle yok böyle.
Şunuda açıkça belirtiyorum.Grikareden başkasıyla çalışmam...
3. sü de ramazan ramazan veririm sizi vergi incelemesine, bi dilekçede TİB' e yazarım ondan sonra r10 a girecek haliniz kalmaz. Ki yapmam dediğim bişeyi zorla yaptırmayın bana.Daha dün piyasaya çıktınız 3-5 tane çocuk sadece vps açıp millete vermeyi biliyosunuz.Kusura bakmayın ama heryere burnunuzu sokmayın. Tek amacınız milleti karalamak sen kimsinde milleti karalamayı çalışıyorsun bilmeyen mi var seni...
Son bir hususta konu kapanmıştır.Bi yanlış anlaşılma vardı konuyu açan arkadaşla hallettik.Kendiside ban yemiş gördüğüm kadarıyla ama olaya açıklık getireceğine inanıyorum.
Saygılarımla...