Merhaba sevgili arkadaslar yaklasik olarak 5.5 yildir internet dunyasinda bulundum.Her turlu forum sistemi kullandim yonettim,yazilar yazdim,videolar ekledim vs vs .Gercekden ekonomik kriz herkezi oldugu gibi benide etkiledi.Bir cok sitemi kapattim.Artik onca yildir yaptigim birikim ile az da olsa ufak tefek birseyler kazanmak bu isleri yapmak istiyorum.
Insallah Tecrubem ve birikimim ile alnimin aki ile bu isleri yapacagim.Asagida benim su an icin aklimdaki isleri ve ucretlerini yazdim.Daha farkli is vs yaptirmak isteyen arkadaslar ,yaptiracaklari isi ve is ile ilgili gerekli aciklamayi pm ile bana ileterek teklif alabilirler.
Saygilarimla.
Vbulletin :
Kurulum
Guvenli Yedekleme Eklentisi ( 100/100 garanti yedek)
Seo Kurulumu
5 Eklenti
2 Tema
Kisa sure icin :15 Tl
Wordpress:
Kurulumu
3 tema
Seo Ayarlari
5 Tl
Gunluk Post :
Gunluk postlarda tamamen Ozgun baslik+etiketler+resim+aciklamalar yapilmaktadir.
Normal Video siteleri icin Gunluk : 10 Video (Aylik 300 Video) 20 Tl
***** Video Siteleri icin Gunluk : 10 Video (Aylik 300 Video ) 30 Tl
Hikaye Makale :
Hikayalerde normal istediginiz takdirde sizin isteginize gore istediginiz kellimeye gore yazilir.Tamamen 100/100 ozgun hikaye yazilmaktadir.Hikayeler akici,imla kurallarina uygun ve genelde 500-800 kelime arasinda olacaktir.
***** ve ****** hikayerlde yine 100/100 ozgun olmak kaydi ile yazilmakdadir.
Normal hikayeler : Ayda 10 Tane 20 Tl
Makale : Ayda 10 Adet 25 Tl
***** +****** Hikayeler : Ayda 10 tane 30 Tl
Yukardaki islerin disinda yaptirmak istediginiz isler varsa Pm yolu ile irtibata gecip ne yaptirmak istediginizi belirtirseniz Detayli bilgi ile ve ucreti ile size donus yapilacaktir.
Lutfen acmis oldugum konu hakkinda ucretler,isler vs baltalayici yazi yazmayiniz.Her iscinin bir el emegi oldugu gibi benimde bir yaptigim ise karsilik istedigim ucret vardir ve en tabii hakkimdir.Bu sebeble lutfen anlayisla karsilayiniz.
Odemeler Hakkinda :
Odemeler , is bankasi yada +10 itrader sahipleri icin Paypal olacaktir.
Isveren ile odeme turu ve sekli duruma gore ayarlanabilir.Karsilikli konusulur.
Yeni uye ve itraderi az uyelerden ucret pesin alinir.
Tesekkurler.