Ben anlatamıyorum sanırım.
Ben dedimki domaini size geçirecektik.
Lakin sitemde en kısa sürede işlerimizi düzelteceğiz lütfen işlem yapmayın dedi dedim.
Müşteri kendinden birşeyler katmış demekki konuya.
Olay şudur. whois bilgilerinde kimlik bilgileri varsa 1 hafta içinde bayi olan firmadan transfer yapılamamışsa; kimliği ibraz ederek domain sahibi kişi domaini bir üst sağlayıcıdan alabilir.
Move service hata veriyor zaten. Biz eski bir müşteri hesabı oluşturup o müşteriye aktarıyoruz domaini. ardından şahısa domain yönetim paneli veriyoruz.
Yoksa biz kafamıza göre hatayı çıkarıp geri getirmiyoruz.
İSter senin bayi hesabında ister benim bayiliğimin müşteri hesabında olsun domain bu bana birşey kazandırmaz.
Her türlü o domain benim referansım olarak geçiyor çünkü resellerclub'da.
Müşterin haln düzelmedi diye bana ulaşırsa ben de elimden geleni yapmak zorundayım.
dedi demişsinde dokundurarak demişsin hocam orda adam move service edemiyorum diyor madem move edemiyor neden demiyonuz o hata onlardan kaynaklanmıyorda okeyini bekliyoruz diyonuz orda ben bile şahsen acaba move yimi kitledik bizden mi kaynaklanıyor der oldum kendi kendime.. illa birileri sana mı yazması lazım ben kaç kişi ye verdim domain kodunu adamlar taşıyamıyor benim sorunummu senin bende bunu demek istiyorum ama anlamıyorsn..