tdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CrimsonKing fikirlere açık değilsiniz sabit düşünüyorsunuz.
ne yazarsak yazalım sizin önerdikleriniz tabulaşmalı size göre sanırım. Çok köklü yanlışları savunuyorsunuz. Yarışma nedir onu bir kavramınız lazım ilk önce.
Biz buralarda çok gördük a logosuna benzeyen yapın diyip b logosunu seçenleri.
veya fikir verin diyip , karşı tarafın fikirlerine kızıp kendini küçümsenmiş hissedenleri.
yarışmalardan çekilenleri..
düşmanlık güdenleri..
vsvs .
ben bir iş veren olsam ve logo çalışması istesem sunmam gereken tek şey.
firmanın adı ve yaptığı işlerdir.
renk sabitliği varsa birde bu verilir.
bunun dışında yok o güzel olmuş yok bu çirkin olmuş yok a logosu tarzında olsun yok aradığımızın dışında olmuş gibi yorumlardan ve yönlendirmelerden kaçınırım..
ve kaçınılmalıda.
neyse muhtemelen söylediklerimin içinden ayıklayıp katılmıyorum cümlesi ile başlıyacağınız bir cümle kurabilirsiniz o nedenle görüşlerim bunlar diyip
herkeze hayırlı geceler dilerim
Tabii ki mesajınızın katılmadığım yönlerini belirteceğim, bu konuyu açma sebebim bu zaten, bu konu üzerinde tartışmak. Benim fikrime ters düşen bir fikir ortaya atıldığında bunun hakkında düşüncemi belirtme hakkına sahibim, bu benim sabit fikirli olduğumu göstermez.

Söylemeye çalıştığım şey bütün dünyada bu sistemin böyle olduğu ve bu sistemin ortaya çıkardığı kalite farkının gözle görülebilir olduğu. Burada sadece tartışıyoruz biz, hiç birimizin hiç bir düşünceyi başkasına kabul ettirme gibi bir derdi yok (en azından benim). Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.