infratime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar 1 hafta içinde İstanbul'a geleceğimde. Bağcılara geleceğim. Yani mümkünse İstanbul'un her yerine gitmek istiyorum. Böyle ufaktan anlatırsanız gidilecek görülecek yerleri sevinirim

Özellikle Kadıköy'de oturan ve Kadıköy'de takılacak yerler varsa ona daha çok ihtiyacım var
33 Y : Yüzyıl - Eminönü ile Eminönü'ne geçebilirsin. Sabah 9' dan sonra binerseniz hem iş trafiği olmaz, hemde tıkış tıkış olmaz. Yaklaşık 45 dk sürede Eminönü'ne varabilirsiniz. Otobüs duraklarının hemen yanında Turyol firmasının Kadıköy vapur seferleri bulunmaktadır. İleride büyük iskelelerden gemilerde kalkmaktadır. Aklında bulunsun en son sefer saat 21:30 civarında. Otobüs duraklarının yanında Tarihi Eminönü balıkçıları var. Her zaman açıklar. Teknede ızgara balık satmaktalar. Kılçıklarını temizlemelerini söyleyip orda bi balık ye. Tadını ömür boyu unutamazsın. Tekrar İstanbul'a geldiğinde Eminönü'ye balık yemeye gideceğim dersin. İftardan sonra yollar tarla gibi oluyor.

Daha önce forumda da pek çok kez yazmıştım. Eminönü tarafında cüzdanınızı arka cebinize değil ön ceplerden birine koyunuz. Bir cebinizde paranız bulunurken diğer cebinize 10 ytl gibi bir para koyup birşey alırken o şekilde çıkarıp veriniz. Parayla oynamayınız.

Yüzyıl tarafında gezecek yer yok. Bir park var. Yüzyıl köprüsünün yanında. 42 evler'de halı saha var. Akşama kadar orda millet oturur maçları izler. Bir gün maç yapmıştık 100 civarı seyirci vardı. Şaşırıp kalmıştım. Bağcılar - Tabya arasında yürüyü yolu var. Cadde boyunca dükkanlar var. Esenler'de de aynı şekilde. Dörtyol'da yürüyüş yolu var. Cadde boyunca dükkanlar var. Gezmek için Bağcılar ve Esenler dışına çıkman lazım.

Ne tarz şeylerden hoşlanıyorsun. Ne tarz yerler merak ediyorsun, ona göre yazarsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Child'in kaleminden alıntıdır.