MaidZoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zambak'ın tüm paylaşımlarında sürekli çürük çıkıyor , verdiği linkler ölü prler uçmuş , dofollow dediği nofollow çıkıyor hala o bölümde mod olmasına şaşıyorum.
CulsuZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi bölümde mod zambak haberım yoktu vallahi yardımda bulunalım o zaman biraz zambak a baya şikayet alıyorum adına ait
Zambak adlı sahsın nerede ne halt olduğu beni ilgilendirmez ben parama işime bakarım burda yok moderatör yok yönetici önemli değil sonuçta bu sitede radmin dahi Link Borsasına konu acarken sartlarını belirtiyor. Çünkü biz alışveriş yapıyoruz r10 ve yönetimi sadece aracı...
Aşağıda bir mesajım daha var iyi okunmasını tavsiye ederim arkadaş... Zambak adlı şahıs 10 a yakın verdiği sözün hiçbirini tutmadı... 1 haftayı geçti hala 10 liralık geri ödeme yapacak... Sorsan Yarın Öğlen EFT geçecektir... Yarın Sorsan Ya EFT gecikmiştir yada benim hesap no diğer pc de kalmıştır ben bu arkadaşla 14 ağustostan bu yana uğraşıyorum... 10 lira lafı edilmeyecek para ama sahtekarlık açığa çıkmalıdır...
Kendisi iki kelimeyle düzenbaz ve dolandırıcıdır...
Şimdi kalksında Zambak efendi aşağıdaki mesajımın ve bu mesajımda belirttiklerimin 1 tanesine yalan desin...
Bu arkadaş hala r10 da görevliyse buda r10 da bu konlarla ilgilenen arkadaşların ihmalidir..............