Biz Bosna maçında galip gelsek bile ardından Ekim ayında yine Belçika gibi zorlu bir deplamana gidicez.Onda da mutlak galibiyet almalıyız.Bunu yaşarkende aynı gün oynanacak Estonya-Bosna maçının skorunu beklicez.Bosna bu maçtan galip çıkarsa gruptan çıkar.Çünkü son maç Bosna Hersek-İspanya arasında olack ve Bosna'nın sahasında.Büyük ihtimallede İspanya gruptan lider çıkmayı garantiledi.Son maçı kasmazlar.Biz ne kadar iyi oynasakta
iş Estonya'nın Bosnayı yenmesinde bitiyor.Yada çok ufak bir ihtimal İspanyanın berabere yada galip gelmesini.İnşallah İspanya dünya vitrinindeki yerini korumak ister ve Bosnayı deplasmanda yenerde 14 Ekim'de sokaklara dökülürüz.
Gruptan çıkmayı garantilese bile İspanya gibi bir takım kazanmak için elinden geleni yapacaktır diye umuyorum. Ben o maçı düşünmüyorum. İspanya alır. Önemli olan bizim Bosna'yı yenmemiz. Sonrasında Belçika ve Ermenistan var. Bir şanssızlık olmazsa onları da yeneriz diye düşünüyorum. Ama gerçekten de başlıkta yazdığı gibi, bosna maçı son şans...