Konuyu baştan sona okudum arkadaş birazcık tilki düşünmüş, ama şimdi serçeye dönmüş galiba karşılaştıkları karşısında, yusuf yusuf durumu mevcut sanırım şu an.
Öncelikle siz adamın yazısını tanıtmak ve okunması amacıyla sitenizde paylaşıyorsunuz, buna siz inanıyormusunuz acaba? Madem insanların yazılarını daha kolay bulunsun diye sitenizde birleştiriyorsunuz, adsense koymayın, okuyan okusun gitsin.
Adamın amerikalı yada türk olması birşeyi değiştirmezki, siz siteden yazı alırken ona sordunuz mu, o böyle bir hamlede niye size sorsun yada bilgilendirsin??? Kendimize yapılmasını istemediğimiz birşeyi başkasına da yapmamamız gerekir.
Oldu interneti kopyala, altına kaynak: x sitesi yaz. Bravo... Başa gelen çekilir, ayrıca siz halen adsense inizin kapanmamasıyla ilgileniyorsunuz, tazminat davasında ödemeniz gereken para emin olun adsense gelirinizden fazla olacaktır.
Bilginize...
sanane arkadaşım bunlardan konu bumu ? Yusuf yusufmuş dengesiz dengesiz konuşma.
Tazminat falanmış sanane bunlar beni ilgilendiren konular. ( ki öyle birşey olmuycak. ) Ben konu başlığında bunlarımı sormuşum. ? ne yapmamı önerirsiniz demişim. Eğer önerin varsa veya başından geçmişse yaz demişim. copy paste nin etikliğini sormamışım. Ayrıca sen git ücretsiz db leri iste milletten sonra bende copy paste muhabbeti yap hiç gerçekçi değilsin.
editör olalyını falan filan yazmadım. ama karşı taraf dediğin google. google için işinden sıyrılmayas çalışıyor. senin dediğin gibi bişide olmaz.
bundan sonra sadece başına gelenler ve önerisi olanlar varsa yazsın. Saçma saçma yorumlar yapmayın. ben size copy paste nin günahlarını ve etikliğini sormadım.