PaNZeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
EYBER BİLİŞİM geçen gün ilkbak.com ile olan görüşmemiz adı altında konu açmıştır BU KONU BOŞTUR . (ALINAN HİZMET veya ÜCRET YOKTUR)
Öncelikle siz sadece sizden hizmet alan kişilere mi düzgün uslup kullanıyorsunuz?Buna bir açıklama getirirseniz sevinirim.Ben boş olsun diye değil yanlış bölüme konu açtığımın farkındayım.Sizinle doğru düzgün konuşup uzlaşmaya varacak iken verdiğiniz ''Sizin işiniz zaten açın şikayet edin buyrun '' tarzı cevaplar beni daha çok bu konuyu açmaya itti.Evet sizden hizmet almamış olabilirim.Fakat böyle cevaplar vermeniz için bana sahip olduğunuz hak veya bir sebep söyleyin.Bir daha konularınız hakkında hiç bir yorum yapmayacağıma dair burada söz veriyorum.Bunun dışında amacım hiç bir şekilde konuyu baltalamak değil yanlış anlaşılmasın.Ben sadece düşündüklerimi belirtmek istedim.Bir de hatırlarsanız R10 üzerinden ilk msn ile görüştüğünüz kişiler arasındayım.İlk eklediğiniz zaman zarfı içersinde çok kibar ve sade bir dil kullanıyordunuz ve sizinle bir sorunumuz yoktu.Nedendir bilmiyorum sorduğum bir soru yüzünden olay bu noktalara geldi.