Merhaba, Arkadaşlar- kardeşlerim -Meslektaşlarım

Öncelikle şunu belirtmek isterim bu yaptığım Adı üzerinde KAMPANYA'dır fiyatları düşültmemin sebebi boşta kalan 3-4 Stoğu doldurmaktır. Ayrıca 25-35-60 Tl ile makina kirası ödenseydi inanın daha önceden her gün her hafta kampanya yapardım, Ayrıca belirtmek iseterim ki bizim felsefemiz müşterilerimizle ağız dalaşına girip kendimizi düşürtmek değildir, bu yüzden açılan şikayet konularına cevap vermemekle birlikte müşterimizin haklılığına sonuna kadar inanmaktayız, EYBER BİLİŞİM geçen gün ilkbak.com ile olan görüşmemiz adı altında konu açmıştır BU KONU BOŞTUR . (ALINAN HİZMET veya ÜCRET YOKTUR) , ayrıca açılan bir konuda ilkbak yetkilileri neredesinizdir ve bu konu ilede ilgilenildi illa açıpta r10dan cevap vermemize gerek yoktur müşterimizle iletişime geçildi. Ayrıca Zaza_cem adlı arkadaşımızın açtığı konu geçen gün aradım traderler ile birlikte konusu sildirdi kendisi sebebi ise uzlaşmaya gidilmesidir, Af buyurun ama bizim niyetimiz kimseyle polemiğe girmek değildir, Herkesin belli bir müşteri kitlesi vardır bizimde belirli iyi kötü bir kitlemiz mevcuttur, Şimdi kalkıpta açtığımız SATIŞ KONUSUNU siz yok şikayet yok ,yok o , yok bu derseniz tabiki Bir tatsızlık olacaktır ve inadına bazı şeyler olacaktır,Kimsenin kazancında zerre kadar gözümüz yoktur, Lütfen Rica Ediyorum herkes kendi işleriyle ilgilensin bugün benim şikayetim açılır yarın sizin her firma/Birey müşterisini %100 memnun edeceğini inanmıyorum, dahada raslamadım elbet bir problemleri vardır herkesin.

İYİ AKŞAMLAR, HAYIRLI RAMAZANLAR