Yorumlar oldukça şevklendirdi arkadaşlar. Bu işi fiyatından veya parasından daha değerli olduğunu açık bir şekilde söyleyebilirim yaptığınız samimi yorumların.

Ben çoğu zaman kendimle yarış içerisinde olduğum için tasarımlarımı beğenme lüksüm olmuyor. Özellikle benden çok daha iyi tasarımcıların var olduğunu bilip takip ettikten sonra yaptığım işi ne kıvamda olduğunu gelen yorumlar sayesinde anlayabiliyorum.

O yüzden tekrar teşekkürler. Belli aralıklarla freelance işe başlayıp geri çekiliyordum. Bu sefer işi biraz daha ileri götürüp uzun süreli freelance çalışmaya niyetliyim.

dombalak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizi hem devianarttan hemde forumdan takip ediyorum
tasarımlarınızı çok beğeniyorum ve sizinle çalışmayı çok istiyorum ama bir türlü bütçe ayarlayamadım
Bende sizin çalışmalarım hakkındaki yorumlarınızı daha önceki konularımdanda hatırlıyorum. İlerde ikimizinde müsait zamanı olursa birlikte bir tasarım çıkarmak isterim.

SunucuTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel tasarımlar gerçekten başarılar dilerim ,
teşekkür ederim

Yozgat_BOY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum Değil Kelime Yetmez Mükemmeller Gerçekten Hepsi Bizlerde Sizler Gibi Ustaların İzlerinden Gitmeye Çalışıyoruz Umarım Sizin Yaptığınız İşin Binde Birini Bizde Yapmaya Çalışırız... Emeğinize Sağlık
Eğer sıkılmadan bu işi iyi yapanları örnek alıp kendini motive edebilirsen belli bir süre sonra istediğini alacağına emin olabilirsin.Çünkü bende hala iyileri takip edip onların iyi yaptıkları şeylerin yolundan gitmeye devam ediyorum.

AlwaysFc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir tanırım,iyi işler yapıyor
teşekkür ederim belki senin çalışmaya başlamamız bu foruma üyelik tarihimden bile eskidir. O yüzden sizin gibi dostların her zaman yeri ayrıdır bende