Arkadaşlar evet sizden istediğim tek sey benim referansımla
dünyanın en güvenilir ve konusunda 1 numaralı ptc sitesine neobux a üye olmanız. Direk ref bulmakta zorlandığım için böyle bir şey düşündüm.
üstelik günde standart üye olarak 4 reklam tıklayabiliyorsunuz. günde 4 cent az gibi gözükse de ref kiralamanın en ucuz olduğu ptc sietsi. Bu sayede çok güzel bi gelir de elde edebilirsiniz. ben şu ana kadar 4 kez paypalıma para çektim. anında otomatik yatırılıyo hesabınıza. size vereceğim ilk 0.20 usd için sadece refimle kayıt olup ilk günün 4 reklamına tıklamanız yeterli. İlk hafta boyunca bu 4 reklama her gün tıkladığınızda hafta bitiminde 0.30 usd daha yollayacağım sizin pp hesabınıza. ve ilk ayın bitiminde de 0.70 usd daha göndereceğim. bundan sonra her ay sonunda hesabınıza aktif kaldığınız sürece 0.70 usd göndermeye devam edeceğim. şu anda bu teklifim ilk 20 üye için geçerli. eğer olumlu bir sonuç alırsam çok daha fazla ref de alabilirim. her üye için yanlız bir kez refim olabilir. Referansımla üye olduktan sonra bana üye adınızı ve pp adresinizi iletirseniz 0.20 usd nizi derhal gönderirim. Neobux konusunda her türlü sorunuza da cevap verebilirim.

işte üye olmanız için ref linkim http://www.neobux.com/?r=satamturk
eğer referans kısmında üye adım çıkmazsa da üye adım satamturk
bunu referans kısmına yazarsanız sevinirim. Benim refimle üye olanların üye adlarını görebiliyorum. üye adınızı gördüğüm anda ve ilk 4 tıklamanızı yaptığınız anda pp ınızı göndereceğim. dediğim gibi ilk haftanın sonunda 0.30 daha
ve ay sonunda 0.70 daha. sizin yapmanız gereken günde sadece 1 2 dk ınızı ayırmak.
daha detaylı bilgi isteyen
çekinmeden yazabilir.