ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bugün a r d a t u r a n f a n.net domaini regledim. Sanırım eskiden hitli bir siteymiş ve domain düşmüş. Arda Turan'la veya Galatasaray'la ilgili sitesi olan arkadaşlar bir şey söyleyebilir mi? Girmeye değer mi? Yoksa bekletip Arda Turan çok büyük bir yıldız olursa iyi paralara satayam mı? İyi futbolcu olmazsa da elimdeki diğer ölü domainlerden biri mi olsun.
Domainde harflerin arasında boşluk yoktur.
Arda Turan zaten büyük bir yıldız bunu artık avrupa ve dünya spor medyası da kabul ediyor ve yapılan değerlendirmelerde T.r.'deki en değerli oyuncular listesinin başında yer alıyor.Arsenal,Juventus ve Bayern Munih kulübün kapısını çalıyor devamlı.En son teklif edilen rakamı söyleyim 18milyon Euro.Başarılı bir sezon geçirirse G.s. ve bunu kupalarla süslerse sezon sonunda Arda büyük olasılık o kulüplerden birine satılacak,T.r.de rekor bir bedele olması muhtemel.(en pahalı yerli oyuncu)
Milli takımdaki başarılarıyla da bunu iyice pekiştiriyor Arda.
Domain konusunda fikrim elinde tut bence.Ben olsam biraz para harcayıp sağlam bir site kurardım ama vaktim yok dersen beklet derim.başarılar..