Öncelikle video hakkında yorum yapayım. Video oldukça profesyonel yapılmış.Tebrik ederim.

Galatasaray Uefa + S.Kupa'yı aldı, ona laf yok. Ama nerde devamı ?

Büyüklük kavramı bu olamaz. Bu sadece maziye sığınmak olur. 9 senedir piyasada olmayan Galatasaray bundan 100 yıl sonra halen bu başarısıyla övünmüş olacaktır.

Ve inanın ki ben Galatasaray'ın bir daha hiç bir şekilde başarılı olacağını düşünmüyorum. Çünkü para kazanmak nedir bilmeyen bir yönetim tarafından hegomonya edilmiş.

Fenerbahçe gitti TV Yayını başlattı, baktık ardından Galatasaray'da hemen açtı. Sonrasında hemen TV Kanalını bile sattı. Ardından Stadyumun isminin satılması, Telekom'a bedava stadyumlar yaptırılması tamamı ile bedavadır. Fenerbahçe ticari amaç ile farklı renklerde forma çıkardı, baktık ki Galatasaray yine bunu yaptı. Fenercell projesini Avea'ya Fenerbahçe sundu, ertesi ay GSMobile çıktı.

6-0 hakkında bahsedenler olmuş. Gayette büyük bir başarı öyküsüdür. Ezeli rakibe 6 gol atmak (günümüz futbolunda) hiç de kolay değildir.

Galatasaraylılar 1911 yılındaki 7-0 masalını anlatmışlar. 1911 yılında yani Galatasaray 6 yaşında, Fenerbahçe 4 yaşında..

O dönemin futbol (!) futbol bile denmez, ama o şartları hiç araştırdınız mı ? En basitinden ofsayt yok.. Hakem yok (sokaktan topladıkları çoluk cocuk işte), açıkcası futbolun kurallarını bırakalım futbol yok ..

Bana o maçı kanıtlayın (ağızdan söylenmiş sözleri de bırakalım) Tamamı ile video istiyorum. Ve ya başka %100 inandırıcı materyal..

6-0'ı kanıtlamaya gerek yoktur.

İnanın ciddi söylüyorum, Galatasaray yönetimi bundan yıllar önceki Leeds United yönetimi gibi Galatasaray'ı sefalete sürükletmektedir.

Örnek olarak Franck Ribery olayı.. Galatasaray'dan koca bir 0 kuruşa gitti Marsilya'ya.. Marsilya, 25 milyon euro karşılığında Bayern Munich'e sattı.

Anlatabiliyor muyum yönetici anlayışını ?

2000 yılındaki Galatasaray'ı bizde biliriz, inkar etmeyiz, hayrandık.. Ama bize o günlerden kalan bir kıvılcım gösterin.

2000 yılında kazandığınız UEFA Madalyasını bir futbolcu 200 Milyar üzerinde satılığa çıkarmıştı. Yanılmıyorsam Alper Tezcan'dı..

Neden sahip çıkılmadı bu adama.. Galatasaray adamı topal etti, neden bir amelyat ettirmeden yol verdi.

Geriye bu gidiş ile Galatasaray'ın sadece mazisi kalacak, bu hikayeler kalacak.

Hiç bir hayal kalmayacak.