Nukrox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yo haklısın, ben zaten hacklink görür demedim bencede backlink görür.
neden 1 kere kullanın dedin onu biraz açarmısın?
birde şu kod işe yararmı sence:
<font style="position: absolute;overflow: hidden;height: 12;width: 12"> LINK BURAYA </font>
bu kodda linki göstermiyor
Sayın Nukrox

H1 tagını site içerisinde 5-6 kere kullanmak malesef Google Spam yapıyor diyerek siteyi filtreye sokar. Bu gibi durumu kimse istemez.

Özelliklede kullanacağımız kodun anasayfa üzerinde kullanıcılar tarafından gözükmeyeceğini düşündümüz zamanda Google kaynakta spam yapıldığını fark ediyor. Tavsiyem Display none etiketini kullandığımız sitede birden fazla bu kodu kullanmamak. Ayrıca sadece h1 ve link kullanılmaz bütün yazı, resim, hedef kelimeler vs kullanılabilir. Sonuçta kaynakta Google görüyor.

Başıma gelen tecrübemi anlatmak isterim; okuduğum Meslek Yüksek Okulunun web sayfasını yaptım. Web sayfanın kaynağında display none etiketi ile link bağladım kendi siteme. Sitenin pr değeri 6, kendi sitemin pr güncellemesiyle birlikte değeri pr 5 oldu. hedef kelimede 3. sayfadayken 1. sayfada yer aldım ve hala birinci sayfadayım.

Bu kod;

<font style="position: absolute;overflow: hidden;height: 12;width: 12"> LINK BURAYA </font>
Mesela hedef kelimemizi linkle birlikte yazdık. Hedef kelimemiz çamaşır makinası olsun. Sadece ç harfini gösterir gibi oluyor linki koydumuz yerde. Kullanmanı tavsiye etmem arkadaşım. Google bunu spam olarak algılar.