Konuyu baştan sona okudum arkadaş birazcık tilki düşünmüş, ama şimdi serçeye dönmüş galiba karşılaştıkları karşısında, yusuf yusuf durumu mevcut sanırım şu an.
İnternete okunması için yazmış o makaleyi bende okunması için kendi sitemde paylaşıyorum makaleyi üstüne link veriyorum. Onun yazısının okunması için ondan daha fazla emek verdiğim bir kesin
Öncelikle siz adamın yazısını tanıtmak ve okunması amacıyla sitenizde paylaşıyorsunuz, buna siz inanıyormusunuz acaba? Madem insanların yazılarını daha kolay bulunsun diye sitenizde birleştiriyorsunuz, adsense koymayın, okuyan okusun gitsin.
Adamda amerikalı ama adam benimle iletişime geçmeyi hiç denememiş.
Adamın amerikalı yada türk olması birşeyi değiştirmezki, siz siteden yazı alırken ona sordunuz mu, o böyle bir hamlede niye size sorsun yada bilgilendirsin??? Kendimize yapılmasını istemediğimiz birşeyi başkasına da yapmamamız gerekir.
Oldu interneti kopyala, altına
kaynak: x sitesi yaz. Bravo... Başa gelen çekilir, ayrıca siz halen adsense inizin kapanmamasıyla ilgileniyorsunuz, tazminat davasında ödemeniz gereken para emin olun adsense gelirinizden fazla olacaktır.
Bilginize...