Merhaba,
Bir süredir elimde bulunan bazı domainleri parking hesaplarındaki bazı sorunlardan dolayı satışa çıkartıyorum, zamanında iyi gelir getirdiler, benim için çok değerli domainler ama malesef benim site yapıp zengin olacak vaktim yok, çok başka ve alakasız işlerim var, nete pek vakit ayıramıyorum, bu nedenle umarım siz değerli kardeşlerim domainleri alır ve çok iyi paralar kazanır. Domain listesi alttaki adrestedir. Bu adresi domainler satıldıkça veya parkingden çıkardığım domainleri, yeni aldıklarımı v.s. sürekli ekleyip değiştireceğim.
Satış teklif usulüdür, yani şu domaine şu kadar verebilirim diyeceksiniz, ister burdan ister özel mesajdan, ben de uygun bulursam anında satacağım domaini, eğer cevap gelmesse bilin ki teklif düşük gelmiştir.
Tüm domainler name.com firmasındadır. ICANN onaylı bir firmadır, içiniz rahat olsun, bence godaddy'den daha hızlı ve kaliteli bir anlayışları var.
İsimtescil, Natro, İhs gibi türk firmalarına transfer etmek isteyen arkadaşlara domain ücretlerini aldıktan sonra account code'ları yani transfer şifreleri verilir ve transferde yardımcı olunur.
DOMAIN LİSTESİ >>> www.fatih.us/050909.txt