Merhaba Arkadaşlar
Biz Knight Online Server KURULUM için Bu Ekonomikvps adlı arkadaşa 20 lira yatırdık.Daha Doğrusu Arkadaş Yatırmış Yatırma Dememe Rağmen.Herneyse Konuya Dönelim.
Arkadaş Ücreti 3 Eylül Öğlen 12 Civarı Yatırmış ve BU Ekonomikvps.com En Fazla 3 Saat Sonra Serverınız Hazır Diye Oyaladı.3 Saatin Fazla Olmasına Rağmen Eyvallah Dedik Bekledik.Saat 3 Oldu Arkadaşa Soruyoruz Yok Efendim Akşam 8de Olacak Yok Şuydu Yok Buydu.Akşam 8 Oldu Tahmin Edebileceğiniz Gibi Arkadaş Ortalarda Yok Her Zamanki Gibi.Msn Kapalı Telefonla Arıyoruz 2 Cep Numarası Kapalı.Sabit Hatlarını ARıyoruz Bakan Yok.4 Eylül Sabahı 9 Civarı Yine Aramaya Başladık Elemanı Telefonu Kapalı.Geri İade İstiyecektik Ama Ulaşılmıyor Malesef.
Akşama Doğru Dikkat Edin akşama Doğru Telefonunu Açtı ve Geri Ödeme Yapacağını Bankada Sorun Olduğunu Söyledi.Geri Ödemeyide Bugün Sabah 9a Erteledi Bizi Cahil Sanıyor Sanırım.Anlamaz Felan Sanıyor.Biz İnternet Bankacılığı Kullanmıyoruz Sanki..
Ve Şuan 9:50 ye geliyor ve Telefonları Yine Kapalı Sabit Çıkan Yok Msn Destek Yok .
Konuyu Açmıyım Diye Bekledim Nede Olsa Bu Konuyu Gören Müşteriler Müşteri Olacaklar Vs Almıyacaktır Bu Arkadaştan.
Ayrıca Sitelerinde Yazan Bir Parağrafı Koymak İstedim.Açıklamasını Yapmama Gerek Yok Sanırım.
Alıntı
" Telefon Destek
7 Gün 24 saat istediğiniz zaman bizi arayın sizlere en iyi çözümleri sunalım.
Acil Hat : 0554 266 32 34 - 0544 422 11 99 Sabit Tel : 0212 624 40 37"
Arıyoruzda Çözüm Bulamıyoruz.Telefon Var Kapalı.Kırın Siz O Telefonu Sitedeki Yazıyıda Kaldırın.
Ufak Bir Ekleme : İşin 20 Lirasında Değilim ve Arkadaşın Konuyu Görünce Ne Yazacağını Merak Ediyorum.
Ekonomikvps Adlı Nicki Süresiz Banlanmıştı Yine Yaptığı Bir Yüzsüzlükten Dolayı
Buda Şimdiki Nicki
https://www.r10.net/members/4522-phobia.html