Site adresi : Rekabet yoğunluğu gerekçesi ile özel mesaj ile vereceğim. Anlayış bekliyorum , keza bu kategoride günde en az 20 konu açılıyor site adı verilmeyen LEGAL.
Siteler için istenen fiyat ( Açık Arttırma Başlangıç ) : 150 $
Siteler için minimum açık arttırma tutarı ; 10 $
Sitenin aylık getirisi: Henüz oturuyor , zaman ayırılması şart.
Sitenin açılış tarihi: 1,5 ay çnce.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Çocuk Sağlığı , Tıp Sözlüğü , Hastalıklar. ( Domainlerin tamamı jenerik ve 1e1 ilişiktir. )
Günlük hit sayısı, kaynak link: Her sitenin günlük tekili 5 - 20 arası değişiyor.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 , 0 , 0.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Hayır , yok.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Freeware
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.
Sitelerde bulunan içeriklerin tamamına el emeği göz nurudur. Sözlüm ile beraber oturup üşenmeden sabahlara kadar içerik girdik amma velakin benim bu sitelere ayıracak daha fazla zamanım yok. İşlerim aşırı yoğun ve uğraşamıyorum. Biraz backlink ile çok çok iyi yerlere gelecektir , keza alan adları 1e1 ilişik yukarıda da bahsettiğim gibi. (: İçerik özgünlüğü , alan adı , backlink = başarı.
Satış nedenlerim :
1 - Backlink için ayıracak bir bütçem yok.
2 - İçerik için ayıracak zamanım yok.
3 - Nakit ihtiyacım var.
1. Sitede ; 156 Yazı // %95 Özgün.
2. Sitede ; 30 Yazı // % 95 Özgün.
3. Sitede ; 36 Yazı // % 95 Özgün.
Makaleleri ücret ödeyerek yazdırmak isteseniz tanesi 1 liradan inanın benim kadar özenerek yazmaz kimse. Etiketler ve makaleler Türkçe imla kurallarına bağlı kalınarak hazırlanmış ve tekil kullanıcı dönüşü sağlayacak aramalardan seçilmiştir.
Ödeme ; Garanti Bankası Havale. 1 $
İyi çalışmalar , kolaylıklar.
Hemen AL ; 500 $