Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir bu konuyu buraya açmayı planlıyordum fakat bir türlü işleri yoluna koyamadığım için açamadım.Bugüne kısmetmiş.Öncelikle kendimi tanıtmak gerekirse;
*Klasik,Akustik ve Elektro gitar çalıyorum.Fakat Klasik gitar veya akustik gitar dersleri veriyorum.Elektro gitarda eğitim vermemekteyim.
*Daha önce Klasik olarak 9,akustik gitardada 1 arkadaşa ders verdim.
*İsteyene pratik olarak hızlandırılmış eğitim verebilirim (Hızlandırılmış derken akorlar gösterilir,ritim,arpej derken kalıplaşmış şarkılar çalınabilir) Fakat benim önerim temelinden başlanması.
*Haftada 2 gün 3'er saatten haftada 6 saat ayda 24 saat ders eder.
*Evim anadolu yakasında.Kendi evimde ders vermeyi düşünüyorum.Eğer isterseniz sizin evdede özel ders verebilirim fakat fiyatın üstüne yol parasıda eklenecektir.
Haftalık yani 6 saat sonunda alınacak ücret 10 TL'dir.Buda aylık 40 TL gibi bir rakam yaparki piyasanın çok çok altında bir rakam.
İsteyen arkadaşlara daha önce ders verdiğim kişilerle msn veya telefondan iletişim sağlayabilirim.
Denemelik örnek ders vermekteyiz.
Gelirsiniz ücretsiz 3 saat eğitim alırsınız.Eğer devam etmek isterseniz ücretli olarak devam edebilirsiniz.
Konu altından iletişime geçebilirsiniz.
PM'ye karşılık msn'dir.Msndede görüşebiliriz.