Eğer yarı uykulu halimle yanlış anlamadıysam siz bu kısımı ziyaretçiler için söylüyorsunuz.
Devamını oku ziyaretçilerin daha çok sayfa gezmesini sağlayabilir. Evet ama ben birde Google nasıl düşünür diye merak ediyorum. Sonucda Google
X Programı Kullanımı etiketine giriş yaptığında "xxx etiketiyle ilgili sayfamızda bulunan yazılar aşağıdadır" yazısından anlamayacak. Yazının X Programı Kullanımını anlatan kısımı
Devamını oku linkiyle gizlenecek. Bu durumu merak ediyorum.
Birazda ben kendimi anlatamıyorum açıkcası kusuruma bakmayın
Hocam, ben de bunu neden istediğinizi hiç anlamadım
Amacınız Google'dan hit almaksa zaten, yapmanız gereken Google'a "bu etiketteki içerik bu sayfadaki konularda var" mesajını vermektir. Yani kısacası etiketin sayfada birkaç defa anlamlı şekilde kullanımını sağlamak gerekiyor bu durumda.
Devamını Oku eklentisiyle gizlenen içerik, sizin wp'ye ya da herhangi bir blog scriptine uygulayacağınız bir değişiklikle Google'a gösterilebilir. O yüzden WP'de archive.php'de (etiket/kategori sayfaları için) <?php single_tag_title(); ?> değişkenini farklı şekilde kullanın diyorum ben de. Yani üst kısımda "X Programı Nasıl Kullanılır? hakkında etiketlenmiş yazılar" kısmı yerine, "X Programı Nasıl Kullanılır? hakkında sitemizde yazılmış konular aşağıdadır. X Programı Nasıl Kullanılır? ile ilgili başlıklara aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz." gibi anlamlı cümleler oluşturarak Google botlarının bu etiketleri SANKİ sayfada birkaç sefer kullanılmış gibi algılamasını sağlamak amacımız.
Böylece devamını oku eklentisi ile içeriği gizlemiş olsak bile kullandığımız <?php single_tag_title(); ?> (X Programı Nasıl Kullanılır / Etiket) değişkeni ile, sanki sayfada birçok kez bu kelime sarfedilmiş gibi her etikete otomatik eklemiş oluruz.
Bu şekilde Google'ın dikkatini "olumlu" yönde çekmiş olacağımız için, etiket aramasında bir adım öne çıkmak daha rahat olur.
Hatta teknik olarak da söyleyeyim.
Archive.php dosyasında aşağıdaki kodun üzerine anlamlı cümleler oluşturarak ve arada "<?php single_tag_title(); ?>" değişkenini kullanarak bunu sağlayabilirsiniz. Böylece devamını oku eklentisini de içiniz rahat kullanabilirsiniz. X programının kullanımını Google yazı içinde zaten görecek, sizin etiket sayfasında da göstermenize gerek olduğunu sanmıyorum. O etiketin sayfada birkaç kez kullanıldığını, yapay da olsa görsün yeter.
<?php else :
if ( is_category() ) { // Kategori arşivi iseSMF'den anladığınızı bildiğim için bu şekilde izah ettim.
Sahura kadar zamanı geçirmek için iyi bir uğraş oldu bu konu.

Sorunuza cevap olmayacak muhtemelen ama bu kadar emek verdikten sonra yayınlamak lazım sanırım. Farklı durumlar için de olsa kullananlar olacaktır.