Selamlar ,
7 Eylül Pazartesi günü Dokuma'da bulunan Konyalılar'da iftar açacağız Allah izin verirse. (: Gelecek arkadaşların bu hafta sonu bana mutlaka ve mutlaka ulaşması , cep numarasını vermesini bekliyorum. Gelmeyecek adam "gelemeyeceğim" desin ama gelecek adam da yan çizmesin mümkünse 1 saat kala.
Beni tanımayanlar olabilir , adım Buğrahan yani telafuzda zorlanmayın bLeed filan diyerek.. (:
Konyalılar'da iftarımızı ettikten sonra yeni açılan Özdilek Park'da teras sefası yapacağız.
Bilgi olması açısından söylüyorum , kişi başı 20 TL getirmeniz de fayda var keza Konyalılar azıcık tuzlu olabilir.
Yenilebilecekler ;
- Etlekmek
- Mevlana
- Bıçak Arası
- Döner
- İskender
- Kebap Çeşitleri
- Çorba Çeşitleri
- Her türlü tatlı vs..
Etlekmek fiyatı yanılmıyorsam 6 lira. Özdilek'de hiç hesap ödemedim o yüzden bilmiyorum , herşey alman usulü olacağı için hesap ortaya gelir ve herkes koyması gerektiğini koyar ne eksik ne fazla. Açık sözlülüğüm için bağışlayın ama kimsenin mağdur olmasını istemiyorum mubarek ramazan günü..
Cümleten hayırlı ramazanlar , hayırlı sahurlar ( az kalmış sahura ) , lütfen buluşmaya katılacak olanlar özel mesaj ile bildirsin ya da konu altına yazsın cep numaralarını isimleri ile birlikte.
Katılım Gösterecekler ;
- bLeedCry
- NeLph
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?