Ben kimseye hakaret etmiyorum format attığım için harddiskten silinen dosyaları geri getirmeye çalışıyorum umarım bulur sizlere gösteririm. Yazılan yazılarda 1.5 -2 seneye önceki yazılar o zamanlar yazarlığa yeni başladığım için kaynak gösterme hakkında bilgim yoktu ve bu gibi sıkıntılar için her sayfamın altında telif hakkı olan veya yasaya aykırı yazıları iletişimle bana ulaştırınız diye yazdım.
Ben hiçbir editörüde kötülemiyorum haddime de değil. Her insanın eksiği olabilir başka siteden aldığım yazılar varsa da iletişimden yollayıp bana ilettikleri taktirde 3 günde düzeltiyorum. Sitemde bulunan bütün yazarları da takip edemiyorum. Bunun için zaten iletişim bölümü kurdum.
Direk size değil zaten lafım kaynaksız çok fazla hakaret derecesine varan kişiler var. Sitenizde bu iyileştirmeye gitmeniz sevindirici. Umarım siteniz kriterlere uygun hale getirildikten sonra Dmoz'da listelenir. Dmoz'da eksiklikler var yine söylediğim gibi o yazıları bulursanız bir editör olarak Dmoz'u kötüye kullanan kişilerin cezalandırılması için yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. Umarım herkes de Dmoz'un iyileştirilmesi için kendi çapında uğraşır çalışır çamur atmak yerine...