izlesene.com hariç diğerlerini yapabilrim isterseniz
Hocam sizden bir fiyat alayım?
mozilla tarayıcı kullanıyorsun her türlü video sitesinden flv çeken yazılımlar mevcut.
i
Sitenize giren herkesin firefox kullanmasını bekleyemezsiniz.
4'ü bir arada bir bot'mu istiyorsunuz yoksa hepsi ayrı ayrı olmasınımi istiyorsunuz ? birde izlesene.com'dan flv cekilemiyor

diğer siteler den cekilebilir üste belittiğmi gibi ayrı yada toplu şekilde ise ona göre fiyat vereceğim
4'lü yada tekli tekli fark etmez, flv linklini göstersin yeterli, sizden de bir fiyat alayım.
bu tarz botlar pek uzun ömürlü olmayabilir çünkü video siteleri embed kodlarında verdikleri flv ismi ile asıl dosya adı aynı değil ve asıl dosya adlarına ulaşılmasın diye genellikle dosya ismine yaklaşık 15 haneli ve tamamen random sayılardan oluşan bir bölüm ekliyorlar bunu çözmekte pek mümkün değil gibi.
Bu botlar genelde patlıyor, bunu biliyorum ancak youtube unki bile 1-2 ay gidiyor. Bunlar 4-5 ay idare eder diye düşünüyorum.
Aynen izlesene haric digerlerini bende yapabilirim. izleseneyi bi turlu cozemedim.
http://indirhadi.tk/ da bu tarz bi site fakat kodladiğimdan bu yana sistemlerde değşiklik olanlar calişmayabilir.
Sizden de bir fiyat alayım.
İlginiz için hepinize teşekkürler.