Kosanbit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tellcom alt yapısı kullanan biri olarak konuşmak gerekirse, fiyatlar bazı arkadaşların belirttiği gibi yüksek değil. Pazarlık yaparken karşılıklı çıkarları koruduğunuz sürece iyi fiyatlar alabilirsiniz. Rakamlar olarak Selçuk Bey'in tam olarak söylediği rakamlara mı geliyor bilmiyorum ancak o civarda olduğunu biliyorum. Ancak bazı arkadaşlar burdan şunu çıkarmaya çalışmasın. 1 Gigabit hat alıp, yatırım yapan bir veri merkezi gidip de hattı 22'ye alıp, "satılsın da nasıl olursa olsun" diye 23 TL'ye satmaz. Fiyatlar düştü, daha da düşecek belki ancak artık tüketicilerin de ucuzun da ucuzunu bulalım, en ucuz olsun mantığından kurtulmaları lazım. Pazardaki satıcıların da bilinçlenmesi ve sırf satış yapmak adına "Gel, KDV'yi ödemeden hallederiz" mantığından kurtulması lazım. Fatura kesmeden satış yapanlar yüzünden, millete laf anlatamaz olduk.
Firmaların umursadığı nasıl daha nitelikli hizmet veririm müşterime kaygısı değil veya müşterim benim verdiğim hizmetten nasıl fayda ediyor yada müşterime benim verdiğim hizmet nasıl getiri sağlıyor bunları düşünen yok..

Herkes nerden overselling yapsam, nerde dandik ups, jeneratör var onları kullansam, nerde piyasayı alt üst edecek çor çocuk var bunlara hizmet versemde para kazansam düşüncesi içersinde…

Ancak gelin görünki bu zihniyette olanlar bu piyasada olmasaydı bugün bu yazdıklarımın tam tersi hizmet verenlerde olmazdı.. O yüzden hiç bu konuda sizin anlattığınız gibi hizmet verenleri kınamayalım.. Yarını düşünemeyen ve hesap yapmayı bilmeyen bu işe cumburlop dalmış 5 kuruşluk bilgi sahibi olmayan insanlar sayesinde bir çok firma ayakta.. Dandik firmalar olmasa kaliteli firmayı kimse ayırt edemez