Shift adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaslar bulk uploaddan resimleri yüklüyor görünüyor ama
Files uploaded!
Your files were uploaded successfully. '0' files were uploaded and ('22') skipped in '1 minute, 59 seconds'. Total size: ('0 b'). You may close this page now
sonra bu cıkıyor acaba eksik birseymi var yapmadıgım ?
evet var yuklediginiz resimlerin hic birisi gereken boyutlarda degil
_TopraK_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hostcuna söyle SAFE MODE kapalı yapsın, sorun çözülür ozaman
Shift adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 587 is not allowed to access /tmp/rS_DN9ei2 owned by uid 100 in /home/azerimp3/domains/azeri-mp3.net/public_html/wallpaper/system/application/libraries/settings.php on line 37
Warning: fopen(/tmp/rS_DN9ei2) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/azerimp3/domains/azeri-mp3.net/public_html/wallpaper/system/application/libraries/settings.php on line 37
Settings not saved. Please check your fields for errors and also that you applied the right permissions to all required files and folders.
arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştım sorun neden olabilir acaba yardımcı olurmusnuz?
_TopraK_ arkadasım sorunu soylemıs pm ile sizede bildirdim yapmaniz gerekenleri
DeadLove adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok harika bir script ama bu özelliklerle hitli birsite olursa sunucuyu çok kasar diye düşünüyorum
suanda 3k wallpaper var ve sunucuda kasma diye bise yok hergun ortalama 500 ila 600 arasi upload yapıyorum sadece dun 2000 adet upload yaptım tık yok ne scripte nede sunucuda super calısıyor hatta bu gunde bir k upload edecem isteyen bakabilir wallpapers