arkadaşım korkma yaw.bu iha nın sahipleri ahlaksız heriflerdir.Dinci geçinirler arkadan çevirmedikleri iş kalmaz.Benim çok samimi bir arkadaşım ihanın istanbuldaki merkezinde çalışıyor. 3 kuruşa çalıştırıyorlar herkesi üstelik paralarını vermiyorlar; verdiklerini de kese kese taksit taksit veriyorlar.Hatta bazen de bu ihlas pazarlamanın elde kalmış ürünlerini maaş yerine sayıp dağıttıyorlar.
Bunlardan benimde bir kazık yemişliğim var.Yalova da açılan Armutlu Tatil Köyüne bundan yıllar evvel açıldı gelin diye telefon ettiler dediler.Bende daha öncelerden duymuştum oraya güzel bir tatil köyü yapıldığını falan.O zamanlarda da zamanım olmuştu, tatile gidecektim ailemle beraber, oraya kalkıp gittik taa İstanbul'dan.Bakalım nasıl bir yermiş yeni açılmış falan die.Yalovaya kadar gittik.Hatta bilen bilir yalova'nın en uç kısmında bulunan yer Armutlu'dur.Yalova'nın en ucuna kadar gittik ki ne görelim:"Hayalet bir şehir."
Tatil Köyü yapılmış yapılmasına ama daha açılışı yapılmamış.Bir Allah'ın kulu yok.Meğerse milleti açılışı yapmadan daha "Gelin haftasonu burda tatilinizi yapın, konuğumuz olun" gibi yalanlarla kandırıyorlarmış.Maksat açılıştan önce kakalayabildiğimiz kadar devremülk kakalayalım olayıymış.O kadar yolu tatil falan yapamadan dönmüştük.Henüz açılmamış bir tatil köyüne bizi davet etmişlerdi.Böyle ahlaksız para için herşeyi yapacak adamlardır bu İhlas Holding'in sahipleri.Din kisvesi altında milletin dini duygularını sömürerek zenginliklerine zenginlik katarlar.

Babamın vakti zamanında bu ihlas'tan aldığı Kia Minibüsün devrini 2 senede üstüne alamayışı hikayesi de var onu anlatmayacağım şimdi uzun olduğu için.Ancak size diyeceğim şey şudur ki ;
Korkma arkadaşım hiçbir şey yapamazlar.Amaçları ve niyetleri ortada heriflerin korkutarak abone sağlamaya çalışıyor.Sen siteyi kapatmışsın işte tamam olay kapanmıştır.Bu heriflerin sözüne falan da kimse itimat etmesin size tavsiye.Ticaret ahlakı yok bu adamlarda.
Herkese sevgiler.