hostingwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendilerinin 1 lirasında kesinti olsa cingar çıkartırlar dostum. ) dalgaya alıolar şimdide
Bu arkadaşın mesajına istinaden.. Katılmamak elde değil.

Arkadaşlar,

Herkes banlanan kişi hakkında çok yorumda bulunmuş.O değilde adam eleştri yapabilir.Eleştride yapabilir ancak bu sizi değil firmayı ve forum yetkililerini ilgilendirir.

Nedense her konu açılışında genel bu takip ediyorum.Herkeste bir bilmişlik havası her konuya atlamalar. İyice forumun suyu çıktı.

sechkine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oyun sitelerimden birine gelen yorumlar gibi aynı. arkadaş baya amatör -rep caktım

ve olgunlasmana adam olmana daha cok var.
Şekil A'da göründüğü gibi sırf onun sitesini beğenmedi diye gelip öc almak niyetiyle burada cevap yazıyor. Buda bir takım forum kirliliğine neden oluyor.

My_X adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
delikanlılık yapma da terbiyeni takıl hem iftira atıyosun millete hırsız diye gelip bir de burda onlarca kişiye ahkam kesiyosun nerden geliyo bu cesaret?

edit: böyle de banı yersin işte.
Empati yapmayı denermisin ? Bir anda 3-5 kişi gelip senin hakkında bir ton şey yazıyor.Cevap verildiği zaman cesaret oluyor. Sen ne kadar bu cevabı yazmaya cesaretli isen oda konuyu açmakta o kadar cesaretlidir. Arkadaşım sonuçta burası bir forum. İstediği gibi konu açmakta (belirli sınırlard) özgürdür. Buna sen, ben yada bir başkası karışamaz.

Grunge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
report ettim seni bebe, bu sitenin saygı duyulan üyelerinden birisine artislik yapman cok hos ve acemice... : )
Saçmalığın bu kadarı diyorum. Hitap şekline bakarmısınız ? Ne kadar çirkin.. Kardeşim sen herkesin saygınlığını koruyacağına kendi jargonuna dikkat et.İyice sokak ortamına çevirdiniz burayı. Reis ayakları, artistlik.. Ne alaka? Forumda saygınlık diye birşey söz konusu olamaz, herkes eşittir.

RecepD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
puhhahahah off şimdi paraları sakallarına sürüp diyolardır "hacıııı böyle 100 kişiye yapsak asgari ücretten 5 aylık maaş çıkar."
Adamlar trilyonluk şirket sen ne diyon ya. Bebe senii
Bu arada düzgün Türkçe kullanamayan alfabe fakiri insan. O bebe dediğin, bilmediğini sandığın arkadaş.Senin hayallerinin bile ulaşamacağı yerlerde çalıştı.O senin bildiğim dediğin trilyonluk şirketide senden çok daha iyi tanıyor bundan emin olabilirsin.