AySiMa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teklif p.m olarak gönderildi.

AzizAlfaBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teklifimiz;

Intel® Core™ i7-920 Quad-Core
12 GB DDR3 RAM
2 x 1500 GB HDD SATA-II HDD (RAID 1
1 Gbit Onboard
4 Adet İp
Trafik: Limitlendirilmemiş

Aylık: 170 USD

Diğer sunucu çözümlerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

- İletisim -

[+] Web: www.alfabilisim.net
[+] MSN: aziz@alfabilisim.net
[+] e-Mail: info@alfabilisim.net
[+] Telefon: +49 176 779 488 06
Teklifleriniz için teşekkürler..

llllllllllmssz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hocam iyi demişsinizde ama suna kafam takıldı söyle 2GB Ram, 500Gb Hdd, 2000BW yeterli? diye düşünüyorum demişsiniz eminmisiniz 70k hite 2gb ramli 2000gb bw bi makinenin kaldıracağını çünki benimde 20k ortalama bi hitim var ama ne yazıkki kaldırmıyor trafik yetse ki simdi limitsiz kullanıyorum ram yetmiyor çünki makine 2 gb ram var bazen loadlar %80lere fırlayabiliyor hayır ben fikir almak açısından sordum genelde pahalı makineler yani rami trafiği yüksek makineler alıyoruzki ilerde problem olmaması açısından sadece merakımdan soruyorum?

bu arada kolay gelsin ayberk bey
Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
70K hitli sitelere 2 GB RAM'li sunucunun kesinlikle yeterli gelmeyeceğini, bundan dolayı minimum 4 GB (ki 4 GB'ın bile yeterli kalmayacağını düşünüyorum), mümkünse 8 GB RAM'li bir sunucu almanızı tavsiye ederim.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende şuan ,

1x Intel Quad Core Xeon X3210
4 GB DDR2 RAM

var 20-25K Hit var totalde 3 site ve 3'üde vbulletin + vbseoludur.

Load günün en yoğun zamanı bile en fazla 2 oluyor. Ram kullanımı %50 2 gb kullanıyor tam. Yukarda kerem abininde belirttiği gibi 2 gb çok az gelecektir kanımca

Saygılar
SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
70K hit için 2gb değil 8gb ram sunucu + en az softraid1 harddisk, mümkünse quad işlemci almalısın.

yedekleme hizmeti de fena olmazdı.
ruby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi optimize edilmiş üzerinde Nginx yada LiteSpeed web server bulunan Quad 9300 serisi 8 GB lık sunucu işinizi görecektir. Resim sitesi olması hasabi ile trafik sıkıntısı olmayan bir sunucu olması gerekmekte. Harddisk çözümünüz raid olursa daha rahatlar makine.
Önerileriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar.
DUAL-XEON-2.0GHZ/ 1GB RAM / 73 GB SCSI HDD/2000GB BW özellikteki bir makinada 20+k hiti gördüm ve aşırı bir yavaşla olmadığı için yeterli gelebileceğini düşünmüştüm Ama haklısınız almışken sağlam bir makina alıp sıkıntı çekmeden yola devam etmek