Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pazarlık konusunda emin olun sizden iyi pazarlıkçıyımdır, tabiri caizse çingene pazarlığı yaparım diyebilirim. Ayrıca tellcomla böyle bir pazarlığınız var ise bunu kanıtlayın ha yok ise asıl bence siz boş konuşmayın.
Boğaç isminde birisini tanımam diyorsanız o zaman hayalinizdeki fiyatları yazıyorsunuz demektir ki o zaman durum daha da vahim.
Açıkçası burada bu fiyat konusunu tartışmıcam aklı başında sizin tabiriniz ile her "Türk Genci" gidip 100 mbit fiyatı isteyip gerçekleri görebilir.
Hayalinizdeki fiyatlar bence tellcomu överek bıyık altından karalama çalışmasından başka bir şey değildir.
Tanımıyorum diyorum, suç mu? Fiyatları veren tek adam bu mu? Ben sana sen beni gidip ona sor diyorum sadece. o beni tanısın.

Her türk genci bu fiyatı alabiliyor. Düzgün pazarlık etmeyi bilen kafası çalışan her türk genci. Sen alamıyorsan bunun sorumlusu ben değilim. Örnek istiyorsan direk şirket adlarını söylüyorum git sor öğren.

Bıyık altından karalamıyorum. Türkçe konuşuyorum ve diyorumki eğer 50-100 mbit üzerinde hattınız var ise arayın tellcom'u. Her nerede fiberi var ise sorun öğrenin ve fiberi olan bir yere taşınarak açın bir datacenter. Fiyatlarıda bunlar.

Pazarlık ederken bunlara göre pazarlık edin, SLA şartlarını iyice kontrol edip düzgünce anlaşma yapın. Switch'i de fiberide bedavaya getirin. Ayarlarıda anahtar teslimi yaptırıp tüm hizmeti tellcomdan satın alın. Başkasına muhtaç kalmayın.

Önce yazdıklarımı anlayın. karalama böyle olmaz. karalayacak olsam boğaç her kim ise ona sorda öğren karalamam gereken ne tür işler yaptığımızı...

Tellcom iyidir, ilk yazımdada söyledim, çalışın, sadece bazı noktalara dikkat ederek çalışın sonrasında başınız ağrımasın.