Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selçuk bey, gene her zamanki gibi afaki sözlerle ortalığı karıştıracak sözler söylemişsiniz. Yaklaşık 1,5 ay önce SuperOnline merkez binasına hat almak için gittiğinizde size bu fiyatlar mı verildi Boğaç Bey tarafından ? ayrıca Tellcom hiç bir zaman sizin söylediğiniz fiyat aralığında bir fiyat polsitikası izlemişde değildir.
Gene yurt dışı hatlar konusunda söylediğiniz 1 Gbit hat alcam 7-8 euroya ver muhabbeti mümkün değildir, zaten SuperOnline'nın yurt dışı hat kapasitesi toplamda 4 Gbittir ve 100 mbit maaliyetleri ortalama telekom son kullanıcı 100 mbit fiyatından yüksektir.
Siz bu aldığınız fiyat teklifini imzalı kaşeli olarak foruma koyabiliyorsanız ben sizin ve R10 nezdinde Super Online adına haksız rekabetten dava açacağım, çünkü 1 hafta önce 100 Mbit ve 3 senelik sözleşme metninde ve fiyat politikasında sizin söylediğiniz fiyatların %100 katını geçen fiyatlar yer alıyor.
Artı sözleşmelerindeki Uptime ve SLA oranları Türk telekomunkinden daha yüksek. İnsanların gözünü korkutma adına yapılan bu konuşma en azından sizden beklenmeyen bir konuşma tarzı idi.
Simdilik İyi Geceler
İyi pazarlık yapmayı bilmiyorsanız bu benim suçum değil.
tellcom'un yurtdışı çıkış kapasitesi beni zerre kadar ilgilendirmediği gibi düzgün pazarlık edersen alacağın fiyatlar budur.

lokal trafik yani tellcom'un ttnet üzerinden alıp sattığı trafiğin fiyatlarıda bunlardır. pazarlık etmeyi başarabilirseniz alacağınız fiyatlar budur. ha ben buna imza atmadım diyorsanız oda sizin hesaplamanız gereken durumdur.
tellcomdan hat alıp 100 mbit'i 20 liradan satan 3-4 tane firma varken hala nasıl fiyatlar bunlar değildir modundasınız anlamakta zor.

Boğaç adında birini tanımam, siz tanıyorsanız benim ne iş yaptığımı siz sorup öğrenip ondan sonra konuşun.

Haksız rekabet konusuna gelince, serbest piyasa diye birşey vardır. Ben sana ister 1 liradan satarım ister 100. Bu haksız rekabete girmez. Ben sana 100 satarken valla billa herkese 200 den satıyorum diye söylüyorsam buda haksız rekabete girmez. Ha yok ben anlamıyorum illa bunu yapacağım diyorsanız buyrun napıyorsanız yapın. Yeterki boş konuşmayın.

Tellcom hattına gelince tekrar ediyorum. Fiyatlar bunlar herkes alsın herkes datacenter açsın. Haksız rekabet değil fıstık gibi piyasadaki fiyatları veriyorum teşekkür etmeniz gerekiyor... Ha şuda var teşekkür ederken bu durumu sadece kendinize özel sanıp ulan bu fiyatları kimse duymasın ben alayım şeklinde bir beklentiniz var ise özür dilerim.

Tellcom gayet uygun şartlara sağlıyor, 50-100 mbit'i gören herkes gidip pazarlık edip satın alsın. Zerre kadar network bilgisine ihtiyacınız yok. Size fıstık gibi switch'e kadar hazır halde teslim ederler kullanmanızı sağlarlar.
netfaktör, niobe, teknoas bu hattı sorunsuz olarak alıp satan şirketler arayıp 2-3 fiyat isterseniz zaten durumu görürsünüz.

SLA konusunda da sözleşmeyi okuyun. Telekom'un SLA şartlarınıda okuyun ve karşılaştırın. Adam size telekom üzerindeki hatlar konusunda ZERRE KADAR SLA sağlamıyor tüm sağladığı SLA kendi servisleri için geçerlidir. 100. defa söylüyorum, kötülemiyorum, aksine gidip tellcomdan alın diyorum. şartlarınızı konuşup pazarlığınızı düzgün yapın işinizi düzgün takip edin diyorum.

işinize gelse de gelmese de.