My_X adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
batırcan admaları 30 lirayla tabi alırlar parasını.
arkadaşım onalr senin 30 liranla batmaz bişeyolmaz binlerce lira kazananlar var onlara ellemiyolar senni 30 lirana mı baksınlar. belli ki genel bi sorun hemen herkese hırsız *********** diyebiliyosunuz tebrikler.

Binlerce lira alanı ellemiyorlar derken kim onlar ? ha 3 ay öncesine kadar biri bendim 3800 tl mi dolandırdılar. Sitenizi reklamlarıyla kirletmenize değmez arkadaşlar. Önce bi düşünün bunlar kimdir nedir necidir diye. Adhood wp kullanmış, daha geçenlerde iframe virus kaptılar, Hangi Kaliteli Firmaların reklamları dönüyor? Bütün çalışanları acemi. Ben şimdiye kadar sadece ticket ve garanti gördüm. Onlarla da eski bi alış verişleri olduğu içindir. Yoksa kaliteli bir kuruluşdur diye olduğunu sanmıyorum. Referansları kimlerdir bunların ? Takip edin bir tane düzgün site adhood kullanıyor mu ? 80600 Yayıncısı varmış kaç tane isim yapmış iyi site var ?
Hadi Her şeyi bi kenara bırakın bir reklam firması, reklam veren firmanın reklamını kendi şirket sitesinde yayınlar mı ya ? Yuh dan başka bi şey denemez buna. Hala ben adhood kullanıcam diyen varsa kendi fikriniz ama allah akıl fikir versin diyorum.