Şuanda elini kolunu sallayan her türk genci tellcom kurumsal satışa gidip 100 mbit internet almak istiyorum dediğinde 3500 TL ye hizmet alabilir. 500 mbit istiyorum diyen her türk genci 15.000 tl nin biraz altına 1 gbit istiyorum diyen her türk genci 22 tl ye bu hizmetleri tellcom üzerinden satın alabilir durumda.
Yurtdışı hatları konusunda da aynı şekilde tellcom 1 gbit alacağını söyleyen ve 3 sene sözleşmeye imza atan her türk genci 7-8 euro dan bu hizmetleri satın alabiliyor.
tabi bu hatları ttnet hattı ile karşılaştırmak doğru değil, tellcom 10 gbit satın alıp 20 gbit olarak satacağından tam anlamı ile havuz vereceğinden karşılaştırmayı bunu düşünerek yapmak şart. Zaten bu yüzden sözleşmelerindeki uptime oranları ve verdikleri SLA oranları türk telekomdaki oranların çok altında.
Selçuk bey, gene her zamanki gibi afaki sözlerle ortalığı karıştıracak sözler söylemişsiniz. Yaklaşık 1,5 ay önce SuperOnline merkez binasına hat almak için gittiğinizde size bu fiyatlar mı verildi Boğaç Bey tarafından ? ayrıca Tellcom hiç bir zaman sizin söylediğiniz fiyat aralığında bir fiyat polsitikası izlemişde değildir.
Gene yurt dışı hatlar konusunda söylediğiniz 1 Gbit hat alcam 7-8 euroya ver muhabbeti mümkün değildir, zaten SuperOnline'nın yurt dışı hat kapasitesi toplamda 4 Gbittir ve 100 mbit maaliyetleri ortalama telekom son kullanıcı 100 mbit fiyatından yüksektir.
Siz bu aldığınız fiyat teklifini imzalı kaşeli olarak foruma koyabiliyorsanız ben sizin ve R10 nezdinde Super Online adına haksız rekabetten dava açacağım, çünkü 1 hafta önce 100 Mbit ve 3 senelik sözleşme metninde ve fiyat politikasında sizin söylediğiniz fiyatların %100 katını geçen fiyatlar yer alıyor.
Artı sözleşmelerindeki Uptime ve SLA oranları Türk telekomunkinden daha yüksek. İnsanların gözünü korkutma adına yapılan bu konuşma en azından sizden beklenmeyen bir konuşma tarzı idi.
Simdilik İyi Geceler