hsnac95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam arkadaşlar dün bir alanadımı uzatmak için ücretini ödedim ödeme bildirimi felan herşeyi tamam, ödeme bildirimi yaptıktan sonra mail geldi siparişiniz 1-2 saat içinde aktif olacaktır diye bu arada dün saat 18:00 sıralarında yaptığım bir olay herneyse bekledim saat oldu gece 00.00 dedim bi sorun var sanırım haylen ne siparişim geçilmiş nede ödemem onaylanmıştı herneyse destek bildirimi açtım neden boyle bir sorun oldu hemen açabilirmisiniz tarzından sonra bildirime cevap gelmedi ancak domaini 14.06 ya almıştım sanırım hesaba 20 TL yolladım ve geri kalan 5:94 gibi ücret kredime eklendi demek ödemede bi sorunum yoktu, ancak süre uzatma haylen aktif olmadı sonra yattım dedim sabah bakarım sabah oldu hayla bi uzama yok tekrar destek açtım dedim neden haylen açılmadı dün ödememi geçtim ödeme bildirim formunuda yolladım diye bekledim haylen açılmadı desteklerimede cevap verilmiyor en sonunda kafam kızdı iyice sinirlendim ve sert bir dille açmalarını artık sabrımın taştığını soyledim mail gitti dakikasında domain süresi uzatıldı ayrıca sorularıma haylen cevap yok sabahtan beri 5 kez destek bildirimi yolladım neden boyle bir gecikme oldu diye haylen onlara cevap yok dünden beri yüzlerce domain aktif ediliyor benim domain sürem neden uzamadı ayrıca illa işlerimizin olması için sert bir üslüp'mu kullanmak gerekir? bu olaydan sonra isimtescil beni kendinden soğuttu haylen destek bildirimlerine cevap bekliyorum ne arayan var ne soran, saygılar..

aynen 8de uzattım domaini hala beklemede :S kimse yokmu onaylayacak ne bu ya