schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açık ve net söylüyorum.Galatasaray salaktır.tam bir salak.Bu adam yüzünden bülenti kovdular.Taraftarlar bile bu adama sahip çıktı.Zamanında bu adama bu kadar ayrıcalık tanındı şimdi tabiki böyle yapar.Baktıki gs klübü salak bende yolarım havasına girdi.Bence %100 haklı.

Ben Lincoln e değil onu bu hale getiren gs klübüne kızıyorum.Jeton şimdi düştü klüb imajını temizlemek için 5 kuruş bile vermeyiz cart curt diyorlar bide pişkin pişkin.
Vereceksiniz kardeşim.Adam burda olduğunda kaç maçta oynadıda dünya paralar verdiniz adama.
Öncelikle koskoca bi' camiaya "salak" diyerek haddini fazlasıyla aştığını düşünüyorum. Bülent Korkmaz Lincoln yüzünden ayrılmadı. Hatta Lincoln konusunda yönetim daima Bülent'i destekledi. Bülent Korkmaz her halükarda gidiciydi, bence takımın başına gelmesi başlı başına bi' hataydı orası ayrı. Fakat Bülent Korkmaz hala Galatasaray'ın evladıdır.
Lincoln'e gelelim, Lincoln her ne kadar karakter yoksunu bi' insan olsa da iyi bir futbolcuydu. Dünya çapında hiç bi' nane olmamasına rağmen kendisinde "dünyanın 8. harikası benim!" havası olduğundan onunla iyi geçinmeyene küçük gözle bakıyordu. Şimdi n'oldu? Galatasaray ne para veriyor ne bi'şey veriyor. Bonservisi bile elinde değil, aylak aylak dolaşıyor. İlahi adalet.